Utredningsborste Harry Potter

137 kr

1500 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Hårborste Harry Potter

Förvandla din hårrutin till en magisk upplevelse med vår Harry Potter-hårborste! Denna magiska borste är inte bara ett praktiskt verktyg för att reda ut ditt hår, utan också en underbar hälsning till den förtrollade världen av Harry Potter.

Magiskt designad: Hårborsten är inspirerad av Harry Potters magiska värld och har en unik design som för tankarna till Hogwarts och dess förtrollande atmosfär. Varje penseldrag är som en trollformel för ditt hår.

Praktisk och funktionell: Utöver sin magiska estetik är borsten också mycket praktisk. De mjuka borstarna hjälper till att reda ut trassligt hår utan att skada det och ger dig en behaglig och skonsam upplevelse.

Perfekt för Harry Potter-fans: Denna hårborste är det perfekta tillskottet till samlingen för varje äkta Harry Potter-fan. Oavsett om du ska till jobbet, skolan eller en kväll på stan kommer denna borste att sprida lite magi i din vardag.

Högkvalitativa material: Tillverkad med högkvalitativa material är Harry Potter-hårborsten både hållbar och funktionell. Den är skapad för att ge en smidig och effektiv användning samtidigt som den bjuder på en touch av magi.

Gör din dagliga hårrutin till en förtrollad upplevelse med vår Harry Potter-hårborste. Beställ din borste nu och låt magin börja redan i ditt badrum!

  • Färg: Svart
  • Material: ABS
  • Mått ca: 11,4 x 24 x 4 cm
  • Typ: Utredningsborste

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Utredningsborste Harry Potter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra