Skrivbord Trust GXT 1175 Imperius XL Gaming

2216 kr

4 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Gaming skrivbord

För den seriösa spelaren som söker både utrymme och stil är Trust GXT 1175 Imperius XL Gaming-skrivbordet den optimala lösningen. Detta rymliga och robusta spelbord är konstruerat för att möta alla dina gaming-behov och samtidigt erbjuda en imponerande estetik.

Stort spelutrymme: Med sina generösa dimensioner erbjuder GXT 1175 Imperius XL gott om plats för din spelrigg, skärm, tangentbord, mus och andra viktiga tillbehör. Det breda bordet ger dig möjlighet att organisera din utrustning för optimal prestanda.

Högkvalitativa material: Byggt med högkvalitativa material, inklusive ett hållbart och stabilt metallstativ, säkerställer detta spelbord långvarig användning. Det är konstruerat för att klara av belastningen från modern gaming-utrustning.

Ergonomisk design: GXT 1175 Imperius XL har en ergonomisk design med lutningsvinkel på bordsskivan för att minska trötthet under långa spelsessioner. Det är utformat för att främja en bekväm och hälsofrämjande sittställning.

Smart kabelhantering: För att hålla ditt spelutrymme organiserat och fritt från kabeltrassel har detta gaming skrivbord en smart kabelhantering. Du kan enkelt hålla dina kablar i schack och skapa en ren och prydlig spelmiljö.

Stilren och modern: Trust GXT 1175 Imperius XL Gaming-skrivbordet är inte bara funktionellt utan också stilrent och modernt. Den svarta färgen och de subtila detaljerna gör det till en snygg och imponerande möbel.

Gamingbord

Upplev spelkomfort på högsta nivå med Trust GXT 1175 Imperius XL Gaming-skrivbord. Beställ ditt skrivbord nu och skapa en optimal spelstation för dina äventyr!

  • Typ: Gaming
  • Egenskaper: Justerbar
  • 140 x 66 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skrivbord Trust GXT 1175 Imperius XL Gaming”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra