Parfym herr Diesel EDT 200ml

678 kr

261 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

För den moderna och självsäkra mannen presenterar vi Diesel Eau de Toilette i den generösa storleken 200 ml. Denna doft är ett kraftfullt uttryck för individualitet och karaktär, perfekt för den som söker en unik signaturdoft.

Självsäker och energisk: Diesel EDT för män är en doft som andas självsäkerhet och energi. Med dess djärva och maskulina noter blir det ett utmärkt val för både vardag och speciella tillfällen.

Förfinad doftblandning: Doften erbjuder en sofistikerad blandning av träiga och kryddiga noter som skapar en maskulin och förförisk aura. Upplev en doftresa där varje not uttrycker en ny dimension av personlighet.

Långvarig effekt: Diesel EDT har en imponerande långvarig effekt, vilket gör att du kan bära din signaturdoft hela dagen utan att den tappar sin intensitet. En enda applicering räcker för att hålla dig doftande fräsch och förförisk.

Stilren flaskdesign: Den karakteristiska flaskdesignen är lika unik som doften själv. Diesel har skapat en stilren och robust flaska som passar den moderna mannen med kant och attityd.

Skapa din egen doftsignatur med Diesel EDT 200 ml. Beställ denna maskulina och förföriska doft nu och låt den bli din perfekta följeslagare för varje tillfälle.

  • Kapacitet: 200 ml
  • Kön: Män
  • Typ: EDT (Eau de Toilette)
  • Doftnamn: Spirit Of The Brave

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parfym herr Diesel EDT 200ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra