Parfym dam Juicy Couture EDP Viva La Juicy Petals Please

609 kr

12 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Området av Juicy Couture Eau de Parfum – Viva La Juicy Petals Please tar dig med på en blommig resa som hyllar livets skönhet. Denna underbara doft, förpackad i en generös 100 ml flaska, är en fest av blommiga toner som ger en frisk och förtrollande upplevelse.

Förfriskande och blommig: Viva La Juicy Petals Please är en doft som väcker känslan av vår och blomstrande trädgårdar. De förfriskande blommiga noterna skapar en uppiggande och ungdomlig atmosfär.

Sött och feminint: Doften balanserar lätthet med sötma och skapar en feminin och lockande aura. Varje spray är som en bukett av blommor som omfamnar din hud med kärlek och charm.

Elegans i en flaska: Den vackra flaskan är en konstnärlig skapelse, med en lekfull färgpalett och dekarativa blomdetaljer. Den representerar elegans och ger en touch av lyx till din toalettbord.

Långvarig och minnesvärd: Med en långvarig effekt kommer denna doft att följa dig genom dagen och lämna ett minnesvärt intryck. En perfekt följeslagare för varje tillfälle.

Skäm bort dig själv eller någon speciell med Juicy Couture Eau de Parfum – Viva La Juicy Petals Please. Beställ denna fantastiska doft och låt dess blommiga essens föra en känsla av glädje och skönhet till ditt liv.

  • Kapacitet: 100 ml
  • Typ: EDP (Eau de Parfum)
  • Doftnamn: Viva La Juicy Petals Please
  • Kön: Kvinna

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parfym dam Juicy Couture EDP Viva La Juicy Petals Please”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra