Parfym dam Juicy Couture EDP Viva La Juicy Gold Couture

566 kr

31 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Upplev glamour och lyx med Juicy Couture Eau de Parfum – Viva La Juicy Gold Couture, en förförisk doft som fångar essensen av överflöd och elegans. Med 100 ml av denna oemotståndliga doft kommer du att omges av en förförisk aura varje gång du bär den.

Förfinad och sensuell: Viva La Juicy Gold Couture är en doft som hyllar kvinnlighet och sensualitet. De rika noterna skapar en förfinad och sofistikerad doft som passar perfekt för både dagligt bruk och speciella tillfällen.

Guldig elegans: Doftens guldiga flaskdesign speglar elegans och glamour. Den blir en prydlig och exklusiv tillskott till din parfymkollektion och fångar uppmärksamheten med sitt lyxiga utseende.

Blommig och fruktig harmoni: Viva La Juicy Gold Couture kombinerar subtila blommiga noter med en touch av fruktighet. Resultatet är en harmonisk och balanserad doft som lämnar ett minnesvärt intryck.

Långvarig doft: Doften är inte bara underbar när den appliceras, den har också en imponerande hållbarhet. Njut av den distinkta doften hela dagen och kvällen.

Sätt guldkant på din doftsamling med Juicy Couture Eau de Parfum – Viva La Juicy Gold Couture. Beställ denna utsökta doft och låt varje stund dofta av lyx och förförelse.

  • Kön: Kvinna
  • Kapacitet: 100 ml
  • Typ: EDP (Eau de Parfum)
  • Doftnamn: Viva La Juicy Gold Couture

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parfym dam Juicy Couture EDP Viva La Juicy Gold Couture”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra