Klockradio med mobilladdare

321 kr

14 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Klockradio Denver Electronics ECQ-106

Få en smart och bekväm start på dagen med Denver Electronics ECQ-106 klockradio, nu med inbyggd mobilladdare! Denna funktionella klockradio är den ultimata följeslagaren på ditt nattduksbord och kommer göra dina morgnar ännu smidigare.

Med den inbyggda mobilladdaren behöver du inte längre leta efter dina laddningskablar. Placera helt enkelt din kompatibla smartphone på laddningsytan och vakna upp till en fulladdad enhet varje morgon. Den integrerade laddningsfunktionen gör Denver Electronics ECQ-106 till en modern och praktisk lösning för daglig användning.

Utöver mobilladdaren erbjuder klockradion även FM-radio, så du kan välja din favoritstation för att starta dagen med musik eller nyheter. Den tydliga displayen visar inte bara tiden och radiostationen utan även din väckarklocka, vilket gör morgnarna ännu smidigare.

Optimera din morgonrutin med Denver Electronics ECQ-106 klockradio med mobilladdare. Beställ din klockradio idag och njut av bekvämligheten och funktionaliteten den erbjuder!

  • Teknologi: LED
  • Ljud: 5 W
  • Skärm: 0,9″
  • Funktioner: Trådlös mobilladdare
  • Färg: Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klockradio med mobilladdare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra