Bra och rymlig kattlåda

Frakt endast 19 kr

Betala roliga prylar online med Klarna

168 kr

43 i lager

Rymlig kattlåda

Rotho My Pet Bonnie Eco kattlåda är den ultimata lösningen för att skapa en ren och bekväm miljö för din älskade katt. Med sina dimensioner på 56 x 17 x 40 cm i en stilren vit och svart design är den inte bara praktisk utan även estetiskt tilltalande.

Miljövänlig design: Bonnie Eco kattlådan är tillverkad med miljövänliga material, vilket gör den både hållbar och snäll mot vår planet. Den är skapad för att minska miljöpåverkan och ge din katt en hållbar och säker plats för sina toalettbehov.

Praktisk och rymlig: Den generösa storleken på 56 x 17 x 40 cm ger din katt gott om plats att röra sig och gräva i sanden bekvämt. Den höga kanten på baksidan hjälper till att förhindra att kattsanden sprids runt i ditt hem.

Lätt att rengöra: Bonnie Eco kattlåda är enkel att rengöra, vilket underlättar för dig som kattägare. Den är konstruerad för att underlätta snabb och smidig rengöring, vilket ger en fräsch och hygienisk kattlåda.

Snygg och diskret design: Den eleganta vita och svarta designen gör att Bonnie Eco smälter in i din heminredning på ett diskret sätt. Den blir en del av ditt hem utan att dra uppmärksamhet till sig.

Skäm bort din katt med en ren och miljövänlig kattlåda. Beställ Rotho My Pet Bonnie Eco nu och skapa en harmonisk och bekväm plats för din katts dagliga behov.

  • Färg: Vit/Svart
  • Typ: Husdjur
  • Husdjur: Katt
  • Material: Plast
  • Mått ca: 56 x 17 x 40 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bra och rymlig kattlåda”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kattlåda rymlig

Dela produkten till andra.

Kontakta kundtjänst om du har frågor om produkten.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.