Hopfällbart sängbord

299 kr

1 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Sängbord vikbart

Förenkla din vardag och skapa en bekväm atmosfär med vårt hopfällbara sängbord! Detta praktiska bord är den perfekta följeslagaren för avslappning i sängen eller soffan och erbjuder både funktionalitet och bekvämlighet.

Hopfällbart design: Vårt sängbord är utformat med en smart hopfällbar mekanism, vilket gör det enkelt att fälla ihop och förvara när det inte används. Det tar minimalt med utrymme och är lätt att hantera.

Mångsidig användning: Använd sängbordet för att njuta av en frukost i sängen, arbeta bekvämt på din bärbara dator, eller placera din bok och kaffe på det för en avkopplande stund. Den mångsidiga designen gör det perfekt för olika ändamål.

Stabil konstruktion: Trots sin smidiga design är vårt hopfällbara sängbord robust och hållbart. Det är konstruerat för att säkert hålla dina föremål och ge en stabil plattform för din aktivitet.

Justerbart och ergonomiskt: Sängbordets justerbara höjd och lutning möjliggör en ergonomisk användning som passar dina personliga behov. Anpassa det för att skapa den mest bekväma arbets- eller avkopplingsmiljön.

Skapa en praktisk och bekväm oas med vårt hopfällbara sängbord. Beställ ditt sängbord nu och förvandla dina avkopplingsstunder och arbetsupplevelser på ett smidigt sätt!

 

  • Material:
  • Trä
  • Bambu
  • Mått ca: 30 x 23 x 50 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hopfällbart sängbord”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra