Högtalare Marshall Middleton

3224 kr

16 i lager

Frakt 59 kr

Leverans vanligtvis 3 - 5 vardagar

Betala roliga prylar online med Klarna

Middleton Marshall högtalare

Höj musikupplevelsen till en ny nivå med Marshall MIDDLETON Bluetooth-högtalare! Denna kraftfulla och stilfulla högtalare ger en imponerande ljudkvalitet i kombination med en klassisk design som är karakteristisk för Marshall.

Kraftfullt ljud: Marshall MIDDLETON levererar ett kraftfullt och klart ljud som fyller rummet. Oavsett om det är din favoritmusik, podcaster eller filmer kommer du att uppskatta den imponerande ljudupplevelsen.

Trådlös frihet: Anslut enkelt din enhet via Bluetooth och njut av trådlös frihet. Spela din musik trådlöst från din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-kompatibel enhet och styr uppspelningen med bekvämligheten från din plats.

Elegant och robust design: Marshall MIDDLETON kombinerar elegans med robusthet. Den klassiska Marshall-designen med ett slitstarkt hölje ger inte bara en estetiskt tilltalande högtalare utan också en som är redo för äventyr.

Lång batteritid: Med en imponerande batteritid kan du njuta av din musik under långa sessioner utan att behöva oroa dig för att ladda högtalaren. Ta med dig den var du vill och låt musiken följa med dig.

Upplev kraftfullt ljud och stil med Marshall MIDDLETON Bluetooth-högtalare. Beställ din högtalare nu och lyft din musikupplevelse till nya höjder!

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Högtalare Marshall Middleton”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela produkten till andra